Hi!

Graag stel ik mij even voor

Mijn naam is Stephanie Kroon, ben 40 jaar en woon samen met mijn vriend Luc in Brandevoort (Helmond).
Samen genieten we van het leven; lekker uit eten gaan, weekendjes weg, verdere reizen maken en gezelligheid met familie en vrienden. Of lekker thuis voor de openhaard met een goed glas wijn, in onze tuin bezig zijn, wandelingen in de natuur, lekker knus op de bank een film kijken of gezellig spelletjes doen.

Onze garage is mijn domein, hier staan (bijna) al mijn materialen en heb ik alle ruimte om aan mijn creatieve projecten te werken. Zoveel materialen, ideeën en nog onafgemaakte projecten, een creatieve chaos is het af en toe.

Al van kinds af aan was ik altijd al aan het knutselen; kaarten maken, schilderen, figuurzagen en nog veel meer. Mijn Creativiteit deel ik graag met jullie!

Being creative is not a hobby, It's a way of life

Meer over mij

Van jongs af aan
Mijn hele leven ben ik al creatief bezig en 1001 dingen vind ik leuk. Vroeger begonnen met kaarten maken, houten naambordjes figuurzagen en branden voor op de staldeur van m’n paard.
Sieraden maken en deze verkopen op de zomermarkt in Arcen.
Nu maak ik graag van alles met mijn Cricut machine (snijplotter) en ben ik veel met macramé bezig. Met macramé kun je zoveel verschillende dingen maken, het is erg verslavend!

Zelf gemaakt is leuker
Wanneer ik leuke woondecoratie zie denk ik al snel “maar dat kan ik zelf ook maken”. 
Overal doe ik inspiratie op, vaak in (woon)winkels, op vakantie, Pinterest en Instagram.
Zo is Made by You ooit ontstaan. Op een Ibiza markt had ik een idee opgedaan wat ik zelf wilde gaan maken. Toen kwam in eerste instantie het idee om ze ook te gaan verkopen. Maar al snel merkte ik dat ik het uitdenken en ontwerpen super leuk vond, maar meerdere maken om te verkopen was niet echt mijn ding.
Om hier toch iets mee te doen was al snel het idee geboren om creatieve workshops te gaan geven. Op die manier kan ik anderen inspireren en mijn creativiteit over dragen.

Een tof woonitem in je huis wat je zelf gemaakt hebt en waar je ook nog eens complimenten over krijgt is toch gewoon veel leuker! Iets waar je trots op kunt zijn.

Van hobby naar bedrijf
Thuis hadden we een eigen bedrijf, een export in bloemen en later bloemenwinkels. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, ik wilde graag weer iets voor mezelf doen. Het liefst iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kon.
4 dagen in de week werk ik voor het hoofdkantoor van Intratuin, waarvoor ik veel onderweg ben naar de vestigingen door het land en regelmatig trainingen geef. 
Het combineren van het creatieve met het geven van trainingen resulteerde in het geven van creatieve workshops! Een ideale combinatie voor mij, waarbij ik de workshops nu geef naast mijn werk bij Intratuin.

Loves…

Made by You workshops Stephanie op foto transfer hout