Workshop

Macramé
Windlichtje hangend

Kreadoe Lentefestival 2024

Tijdens het Kreadoe Lentefestival in de Jaarbeurs in Utrecht is Made by You Workshops 3 dagen aanwezig om de leukste macramé workshop te geven!

Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 april geef ik de workshop Macramé windlichtje hangend. De workshop duurt ongeveer 1 uur.
Iedere dag kun je op 3 tijdstippen de workshop volgen:

  • 10.00 uur – 11.00 uur
  • 12.45 uur – 13.45 uur
  • 16.00 uur – 17.00 uur

Je vindt mij deze dagen op het workshopplein in hal 3.

Workshop Macramé windlichtje hangend

Geef je huis of terras een ‘bohemian touch’ met z’n leuk hangend windlichtje. Helemaal gezellig met een kaarsje erin wanneer we ‘s avonds weer lekker buiten kunnen zitten. Laat het voorjaar maar komen!

Voor deze workshop is geen ervaring nodig, de basistechnieken van het knopen leg ik je stap-voor-stap uit. We gaan aan de slag met mooi macramé touw waarbij je de keuze hebt uit 5 fijne voorjaarskleuren

Tussen al het shoppen door, even tijd voor ontspanning. Kom jij gezellig meedoen met deze vrolijke lente workshop tijdens jouw bezoek aan de Kreadoe? Meld je dan snel aan!
Workshops kunnen snel vol zitten, dus wil je zeker zijn van een plekje wacht dan beter niet tot de Kreadoe zelf. Mochten er op de dagen zelf nog plekjes vrij zijn, dan kun je altijd aanschuiven of je op de dag zelf nog opgeven.

Om deze workshop te kunnen volgen heb je ook een entree ticket voor de Kreadoe zelf nodig. 

Het lijkt me leuk om je op de Kreadoe te zien!
♡ Liefs Stephanie

Klik op de foto voor een vergroting

Over Kreadoe

Van 19 t/m 21 april 2024 is het KreaDoe Lentefestival in de Jaarbeurs in Utrecht!
Zodra je binnenkomt bij het Lentefestival, word je ondergedompeld in een bruisend paradijs van creativiteit en gezelligheid.
Hier draait alles om DIY! Ga helemaal los met eindeloos shoppen, laat je inspireren door de meest creatieve workshops, en ontdek de allernieuwste trends in de wereld van creatieve lifestyle & hobby’s.

Het is een evenement voor jong en oud, vind je nieuwe creatieve hobby, kom luisteren naar een interview met jouw favoriete influencer of naar een van de andere live optredens.

Kom jij naar hét DIY-festival?

Voor meer informatie over Kreadoe ga naar www.kreadoe.nl
Of bestel direct jouw ticket(s): www.kreadoe.nl/tickets

Made by You Workshops icon